belysning
belysning

En av de viktigaste detaljerna i ett kök är en bra belysning av arbetsytorna, samt "stämningsbelysning" i vitrinskåpen och under en köksö. I samband med att vanliga glödlampor försvinner har vi satsat på LED-belysning som standard. LED-belysning lyser betydligt starkare än vanliga glödlampor med samma effekt men drar betydligt mindre ström, vilket betyder lägre energikostnader. Dessutom håller de i 20.000-40.000 timmar. Den enda nackdelen är att priset är högre vid inköp. I slutänden kompenseras dock detta av den lägre energiförbrukningen samt att man slipper byta ut dem så ofta.

Vi erbjuder ett stort antal typer av LED-belysningar: både punktbelysning under och i vitrinskåpen men även belysning som lyser under alla väggskåpen eller längst alla socklar.

Vi erbjuder även en speciallösning i form av en lampa som på samma gång är nedersta hyla i ett (vitrin)skåp (se bilden ovan).

Som en extra finess erbjuder vi möjligheten att tända belysningen med fjärrkontroll istf. touch. Upp till tre typer av belysningar kan tändas mha. en pilot t.ex. i vitrinskåpen, under skåpen och under köksön.