royal
sentima
capital
traffic
drewpol
budget

Exklusiv köksinredning till oslagbara priser

Hos oss på Moderna och Klassiska Kök hittar du exklusiv köksinredning till oslagbara priser. Vi ger dig alla förutsättningar för att kunna skräddarsy ditt kök efter dina unika förutsättningar och behov. Vårt mål är att erbjuda praktiska, prisvärda och exklusiva kök av hög kvalité. Besök gärna vår köksstudio och låt dig inspireras när du ska planera ditt drömkök.

Black Red White - hög kvalitativ köksinredning

Alla våra kök är direktimporterade från Black Red White (BRW), en av Europas största tillverkare av kök och möbler. Deras köksinredning håller en mycket hög kvalité (BRW har ISO 9000 certifikat) och vi kan erbjuda dem till väldigt attraktiva priser. I sortimentet finns ett stort urval av bland annat luckor, stommar, bänkskivor, vitringlas, handtag, smarta utdrags- och förvaringslösningar.

Designen, kvalitén, variationen samt priserna gör BRW:s kök mycket attraktiva.

Skräddasydda köksluckor

Vi har marknadens bredaste sortiment av luckor. I vår köksstudio hittar du över 100 modeller av luckor i trä, MDF, faner, glas och folie. Alla våra modeller är lättskötta, klarar tuffa tag och är väldigt fukttåliga. För att bredda vårt utbud ytterligare erbjuder vi även luckor från DREWPOL, som specialiserar sig på produktion av massiva träluckor för exklusiva kök. En del av luckorna är framtagna speciellt för den skandinaviska marknaden.

Lådor och beslag från BLUM

Alla kök i vårt sortiment är utrustade med lådor och beslag från BLUM, ett världsledande österrikiskt företag. Några av de smarta lösningar som vi erbjuder är: